Było ponad 1,2 zł, pamiętam, byłem na pokładzie wtedy od 40-50 gr, ale wówczas była to czysto spekulacyjna podbitka wątpliwej reputacji ówczesnego akcjonariatu. Wrednie wtedy w pośpiechu upychali papier od poziomu złotówki do okolic 50 gr wspomagając się publikacjami śmiesznych ESPI (jak dobrze pamiętam np. wejście w utylizację paneli czy coś :D). Kompletnie bezwartościowe komunikaty. Potem kurs z 50 gr osunął się boczniakiem do poziomów z jeszcze zeszłego tygodnia. Oczywiście, życzę sobie i wszystkim wejście w "złotówki" kursu i wybijania nowych szczytów, ale też mam obawy czy jest to możliwe. W perspektywie longterm, około 2 lat jeśli realizacja projektu dojdzie do skutku to wtedy myślę spokojnie będzie to możliwe, ale wątpię że wcześniej. Strasznie spółka poleciała w kulki z tą emisją z PP. Zero jakichś komunikatów wyjaśniających, NIC. Po tym całym zjeździe kursu przez prawie 3 lata i długotrwałych zawieszeniach te PP to był jakiś ukłon dla wszystkich cierpliwych akcjonariuszy. Wyjątkowo słabo zagrali. No nic oby teraz już było tylko lepiej z kursem, zysków dla wszystkich!