Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Szału nie ma

To co dzieje sie z kursem jest niezrozumiałe
wydaje mi sie, ze przynajmniej prezesowi powinno zalezec na jego jak najwyzszym poziomie... zreszta ..cholera wie o co tu komu chodzi w tym nfi...

ja swój mały pakiet trzymam - tak jak pisałem usrednie ponizej lub ok 1zł (raczej ponizej-docelowo stawiam na ok 0,80zł) i ... kiedys sprzedam po te 1,20 tak, zeby wyjsc na 0 lub z 5-10% zarobic i zakończe z tym gniotem raz na zawsze. Nie wierze w zadne 3zł ...aj.. nie wierze nawet w 2 !! moze kiedys ale ja juz na to patrzył nie bede
Pozdr

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOHODEV -15,72% 0,13 2026-03-12 15:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.