Dnia 2020-06-05 o godz. 17:54 ~Jaja napisał(a):
> Ghost nie sądzisz że przy takim wolumenie jak dziś to powinno być z minus 20 % gdyby to był prawdziwy spadek? Ktoś chciał wystraszyc takie łby jak Rozal lub nam się akcjonariat wzmocnił i ładnie na oporze przyblokowal.
kurs blokuje ktoś kto ma sporo tys. akcji i może robić to tyle czasu ile będzie chciał bo jak widzisz nie ma na walorze nikogo kto by mu obecnie w tym blokowaniu przeszkadzał .. gdyby chciał zbić cenę kurs spokojnie opadłby na drugie widły ... jakiś plan działania ma, nie będę publicznie sie zastanawiał w jakim celu i po co bo wiadomo że to wszystko czyta ..:) :)
niestety mam obawy spore jeśli chodzi o rynki główne ostatnie sesje są pompowaniem balonów - spółek i indeksów pod zbliżające się wygasanie kontraktów i mam spore obawy że z nową serią czeka nas dość mocna korekta, a jeśli sentymenty do inwestowania sie odwrócą to nie ominie to żadnej ze spółek ... w związku z tym wole dysponować większym wolniejszym kapitałem bo niestety tak jak zawsze powtarzam - prawdziwe pieniądze zarabia sie na spadkach nie na wzrostach....