Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,31 zł , zmiana od tamtej pory: -78,71%

Re: Super informacja przyszla

Dnia 2020-05-02 o godz. 09:16 ~opinia napisał(a):
> Dnia 2020-05-02 o godz. 07:25 ~abc napisał(a):
> > Prezes stanol na wysokosci zadania i zlej informacji nie bedzie ktora by zdolowala kurs jezeli spolka by ja podala na 0.10 gr jak wzystko by sie potoczylo inaczej i trwalo to duzo dluzej. Przed samymi swietami pojawila sie informacja i wtedy ktos sprzedawal akcje w duzych ilosciach, ktos wiedzial ze bedzie szybko to zażegnane i odbieral akcje. Teraz juz nie odkupi akcji chyba ze zaplaci 100% drozej. W piatek zostslo zabrane reszte akcje na spadku.
>
> Nie wiem co Ty Panie kolego za niepoważne rzeczy tu wipisujesz i jakie ma to mieć znaczenie. Obrót rzeczowo mode napisał skąd się bierze natomiast też nie był taki wielki biorąc pod uwagę sesyjne dzienne obroty. Doszukiwanie się tutaj jakiegoś drugiego dna jest co najmniej niepoważne. Kurs zaliczył dołek na 18 gr od tamtej pory na tyle urosło, że spokojnie DTraderzy lub ktoś kogo nie interesuje inwestycja długoterminowa najzwyczajniej w świecie skraca pozycje i realizuje zysk tu nie ma żadnej filozofii a ich miejsce zajmują inni Inwestorzy część jak oni a nowi zaczynają na tym poziomie kumulować akcje i tyle.

Ja sie przyzna bez bicia że też z wolnej kasy z ccc dokupiłem w piątek dla równego stanui niech sobie leży i czeka jeść nie prosi :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ASTRO -22,58% 0,07 2026-02-04 11:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.