Dnia 2021-11-15 o godz. 22:01 ~Neptune napisał(a):
> Skoro prowadzisz firmę to pozwolę sobie stwierdzić, że będziesz w stanie sam wyciągnąć wnioski z pkt. 1-5 a mam tego dużo więcej. Nie wiesz- możesz zapytać, opiszę wszystko w wolnym czasie tak prosto jak się da z przykładami. Jako insider od strony merytorycznej/ firmowej nie mogę być pozytywnie nastawiony dlatego większości osób moje wypowiedzi tu nie odpowiadają.
-------------------------------------------------------
Zastanawiające jest dlaczego dopiero teraz smarujesz tak spółkę? Czy dlatego , że wyszedłeś kiedyś z akcji przed potężnymi wzrostami i chciałbyś powrotu ceny, a tym samym ukojenia duszy? :). Może wylali Cię z firmy z jakiegoś powodu z czym się nie zgadzasz? :)
Powiedz mi jak taka mała spółeczka, takie nic mogło sprzedać towar w jednym kwartale za 7 mln ,czego nie udało się osiągnąć niektórym większym spółkom biotechnologicznym ? Fakt nie podali zysku, bo pieniądze wydali, pewnie tak musieli zrobić ale to nie koniec biznesu, spółka jest w rozwoju. Pamiętaj wielkie spółki też kiedyś zaczynały.
Piszesz, że to Cię nie cieszy . Sorry ja mam inne zdanie.
Piszę to choć aktualnie nie mam akcji, więc daje to pewien obiektywizm wypowiedzi.