Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,09 zł , zmiana od tamtej pory: -88,89%

Re: STARE PRAWO GIEŁDY: "KUPUJ,GDY LEJE SIĘ KREW!"ŁAP DNO! BO,RAJD WKRÓT

NO I MAMY DZISIAJ SCENARIUSZ OPISANY PRZEZE MNIE JUŻ WCZORAJ NA TYM FORUM, ZE DZIS KURS BĘDZIE SIĘ TRZYMAŁ I BĘDZIE NAWET NA ZIELONO. SZKODA, ZE JESZCZE SKROMNIE, ALE JUTRO POWINNO BYĆ LEPIEJ.
TYPOWA SPEKULACJA NA AKCJACH NA NEW CONNECT- KRÓLU WŚRÓD INDEKSÓW POD WZGLĘDEM ILOŚCI WAŁKÓW. TO CO DZIŚ BIEGA ZA 9-11 GROSZY, JUTRO KOSZTUJE 1 ZŁOTY. STARA ZASADA GIEŁDY MÓWI, BY KUPOWAĆ GDY SPRZEDAJĄ INNI, BY ŁAPAĆ DNO, BY PAKOWAĆ DO KOSZYKA AKCYJNEGO, GDY "LEJE SIĘ" ( W PRZENOŚNI) "KREW" .
CHODZI O DOKŁADNIE TAKĄ SYTUACJĘ JAK OD KILKU DNI TU MAMY NA FACHOWCY.PL.

SPÓŁKA NIE OGŁASZA UPADŁOŚCI, NIE MA FATALNYCH WYNIKÓW, A KURS LECI I TRACI, BO PANI DOROT SUMLIŃSKA Z ZARZĄDU ZROBIŁA WAŁEK I SZTUCZNIE ZDOŁOWAŁA KURS RZUCAJAC W RYNEK DUŻĄ ILOŚĆ AKCJI. ALE TO JUŻ ZA NAMI. TERAZ IDZIE ODBICIE, NAWET W NAJGORSZYM WYPADKU BĘDZIE TO "ODBICIE ZDECHŁEGO KOTA" - JAK MÓWIĄ INWESTORZY, GDY PO RAPTOWNYCH SPADKACH PRZYCHODZI NA KRÓTKO SŁABE PODBICIE CENY AKCJI. JA WĘSZĘ TU SUPER OKAZJE DO ZAROBKU. KAŻDY ZROBI JAK CHCE, ALE WARTO SIĘ ZASTANOWIĆ NAD TA SPÓŁKĄ, KTÓREJ AKCJE SA W REWELACYJNEJ WYCENIE, ALE TO TYLKO TERAZ NA KRÓTKO.

SZALA POWOLI PRZECHYLA SIĘ W STRONĘ POPYTU.
O TAKIEJ CENIE (jak dziś) NIEDŁUGO ZAPOMINICIE. I NIE UDA SIĘ ZBIC JUZ TEGO KURSU NA NIŻSZY ŻADNYMI KŁAMSTWAMI O MITYCZNYCH 140 MLN AKCJI DO SPRZEDANIA. TAKĄ BZDURĘ WYCZYTAŁEM PRZED CHWILĄ NA TYM FORUM. TAMTA ILOŚĆ 5,7 MLN AKCJI OWSZEM BYŁA PRAWDZIWA, TO RZUCIŁA W RYNEK PANI DOROTA, BY ZBIĆ KURS NA 9 GROSZY, ALE TO Z TYMI 140 MLN AKCJI, TO BZDURA WIERUTNA I KŁAMSTWO, AŻ SIE NIEDOBRZE ROBI.
JAK MOŻNA TAK WPROWADZAĆ W BŁAD LUDZI???
ŻADNYCH KOLEJNYCH 140 MLN NIE MA I NIE BĘDZIE. A JA CHĘTNIE DOKUPIĘ SOBIE PO 9-11 GROSZY I ZACZEKAM NA RAJD.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FACHOWCY 0,00% 0,01 2019-04-03 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.