....jakieś faktyczne liczby...
Zapomniałeś dodać że podał to co chciał podać. Wyrwany strzęp majacy być wstępem do celow wyżej przezemnie opisywanych o ktorych zastanawiał sie kolejorz zadając pytanie "I co niby z tego wynika?"To nawet nie fragment większej całości, który ma uzasadniać to o czym od dłuższego czasu bredzą. Tak bredzą, nie mając najmniejszego dowodu na snute przez siebie insynuacje i pomówienia.
Skoro jednak twierdzisz że to co ja nazywam bredniami jest jakimś przyczynkiem do obecnej sytuacji Newagu bo są to faktyczne liczby to zapewne otrzymasz od nich kartę członkowską z hasłem "Witaj w klubie potluczonych" i zaproszenie do dalszych dyskusji na ten temat.
Twój cyrk i twoje małpy. Masz do tego takie samo prawo jak ja mam do tego aby pokazywać jak bardzo towarzystwo manipuluje i ustawia sobie te "faktycznie liczby" o których wspominasz pod tworzenie absurdów, a które potem służą do argumentowania ich bredni. Gdybyś zechciał prześledzić całość tego ględzenia publikowanego na tym forum przez jednego wielonickowca i kilku jego sekciarskich wyznawców zrozumiał byś w czym rzecz. Wolałes jednak odnieść się do mnie personalnie a nie merytorycznie. Twoja rzecz i tak jak wcześniej napisałem twój cyrk i twoje małpy.