1. nie odszedł - obserwuje
2. nie mam wpływu na papier
Papier był podbity spekulacyjnie, jak większość na NC. Tutaj przyjdzie jeszcze trochę poczekać na jakieś fajne wybicie - i grzanie atmosfery automatami do butelek.... to śmiechu warta, amatorska spekulacja...
To co widzę na teraz to znane papiery, które już wystygły, ale się wspinają:
1. Rocca - sytuacja ustabilizowała się na poziomie 6-7 zł, czekam na poziom 10 i wyżej.
2. IMG - tutaj to samo, około 4zł i chce iść up, potrzebny tylko impuls
3. IPW - to jest w ogóle fenomen, kto chce niech rzuci okiem na wykres. Spółka konsekwentnie leci na pysk - poziom 4 zł trzyma się od jakiegoś czasu - idealna do choćby spekulacyjnego ruchu UP - jestem tu zaangażowany i spokojnie czekam co będzie.
4. VLT - krótkoterminowo formacja wzrostowa - i czuję, że za chwilę będzie skok na poziom 3,5-4,5.
5. VKT - to obserwuję i nie mogę się zdecydować - 3 dni temu papier zaliczył jakiś zrzut z 2 na 0,9.... teraz stabilnie i bez obrotów na 1,3 ....ale możliwe jest że niebawem rynek będzie płacił po 2,5 - 4 zł za papier.
6. DGN - wystudził się, ale podobnie jak w pkt.5 - patrzę z boku, wejdę jak pojawi się ruch.
7. NGD - moja perełka, która dała mi ładnie zarobić, na razie konsekwentnie nie otwiera się z braku popytu - spekuła swoje zrobiła. Czekamy - nadal uważam, zę tu sky is the limit, bo rynek nie zna wykresu tej spółki, można tu sporo zwojować, ale póki nie ma ruchu.. lipa.
8. RNK - no to jest w ogóle hit - ale teraz to już łapanie spadających noży raczej... za mocno poszło, nie wiadomo gdzie się zatrzma korekta.
No cóż... kto ma ochotę, niech przeanalizuje po swojemu. Nie podsycam atmosfery, lubię merytoryczną wymianę, nie huraoptymistyczne i nieuzasadnione komentarze typu "pompa" , "jutro 10,50 200..."... itd. Pozdrawiam! Dobrego wtorku.