Dnia 2020-03-12 o godz. 14:57 ~src napisał(a):
> Bolek. On tylko on ma pojęcie o giełdzie. Siedzi na gniotach typu t2p. O sbe i plg pisal że na 5gr leci i że to trupy xd 200% na t2p dzisiaj znow wykreciles? Jak tam wsparcie na 28gr? Wytrzymało?
> > Trzeba mieć zryyty berecik by podczas takiej paniki na giełdzie śmiać się że spadków jak na wig20 czy 90% spółek przecena jest dramatycznie przesadzona. Pa ja c bolek bral mercator. Pewnie w dołku a na górce sprzedał xd na t2p trejder roku
zebys src mnie czytal od 2miesiecy to bys dzis byl bogatym czlowiekiem a nie pisal ze 95% spolek spada,jakbys mnie tylko dobrze rozumial certy sdax 20zl ci pisalem dzis 220zl chodza z korekta 120 na 90zl dzis 220zl ale co bys nie wzial miesiac temu w lutym ski czy indeksy wig20 czy dax czy na sp500 czy spolki z wig20 na spadek dzis bys byl bogatym czlowiekiem src ale wolales pluc na bolka i wypisywac o termo ktore ci pisalem od 2miesiecy nie posiadam teraz pluj sonbie w brode src ze nie posluchales bolka tylko plg juz 2zl widziales ile dzis 24gr,src ja sie nie smieje ze spadkow ja ci pisalem ze masz koronowirusa i pod sa spadki ale ty mi piszesz takie brednie o zrytym berecie kto kupil ski miesiac temu dzis jest bogaty