zarobił ile chciał, nie potrzebuje więcej kasy i tyle. Chyba nie sądzisz, że gdyby to była lipa to Brouwer dalej by tu był ? hahahaha to zbyt wytrawny inwestor czy też biznesmen, ale co możesz wiedzieć o tym skoro nawet nie wiesz czym on się zajmował, jakie spółki stworzył itp ? to o czym mamy gadać, jak masz podstawowe braki w wiedzy, a ja ci jej nie wyłożę, bo za długo tego wszystkiego szukałem, moge ci tylko powiedzieć, żę Brouwer by cię zasypał kasą. A to, że to stworzył ? Stworzył, a teraz dwóch nowych, młodszych naukowców to dalej prowadzi, tak więc czego nie rozumiesz?
Zobacz przykład Apple, tutaj skala firm nie ma żadnego znaczenia, chodzi tylko o sam fakt sytuacji. Na amerykańskiej giełdzie mieli gadać, że Apple to ściema i szrot bo Jobs oddawał akcje, a w pewnym momencie go nie było w spółce ? Powtórzę po raz setny, masz wielkie braki w wiedzy o T2P, masz wielki braki w zasadach panujących na giełdzie oraz masz wielkie braki w innych dziedzianch. A zamiast próbować to nadrabiać to próbujesz się mądrzyć. A możesz mi wierzyć, że T2P mam bardzo dobrze prześwietlone i wiem, że Brouwer już nie jedną firmę stworzył, nie jedna jego firma zarabia dobre pieniądze....