A co ma mi przejść? Wiem przecież z jakich spółek otrzymam dywidendę, kiedy i w jakiej wysokości. Zabawny jesteś że się tak o mnie martwisz, ale z tego co widzę to przerodziło się to u ciebie w lekką obsesję i niezdrowe zainteresowanie. To jest prosta droga do nerwicy, którą zaczynam już u ciebie zauważać. Rozumiem cię trochę, bo jak ja zaczynałem inwestować prawie trzydzieści lat temu, to też ciężko mi było sobie wyobrazić że ktoś może mieć zainwestowane więcej niż te moje kilkadziesiąt tysięcy wtedy, które wydawały mi się wielką kwotą. Teraz tobie wydaje się że te kilkaset akcji które pewnie posiadasz są olbrzymim pakietem, tak to już jest jak ktoś stawia pierwsze kroki w biznesie.
Mam jednak nadzieję że trochę ci lżej z myślą że ściemniam. Póki co jednak jak sobie prześledzisz moje posty, to wszystko się sprawdza co piszę. Przemyśl to.
Aha, i już ci pisałem kilka tygodni temu że z wirtualnej gry nie ma dywidendy. Wiem że do końca jeszcze też tego serwisu nie rozgryzłeś i mechanik giełdy, ale na ultku masz jeszcze około miesiąca by to zrozumieć, bo potem się niemiło zdziwisz że nic ci nie wpłynęło.