Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Sprzedaż Oponeo

pop jednak sie wypowiedziales juz drugi raz rozkrecasz sie ortografia to nie wszystko moze ty powinienes zostac poeta bo na branzy oponiarskie wogóle sie nie znasz. Poczekamy do wyników za 4 kwartał łatwo bedzie obliczyc marze. Twoje opowiesci nie sa paparte zadnym faktem tylko "sporo wiem o Oponeo" niestety to nie wystarczy. Myśle ze jestes jakims zwykłym naganiaczem z ładna pisownia.30% marzy na oponie chińskiej która kosztuje 100zł to nic wiec powiec mi jak sie tak na tym znasz ile marzy mieli w sumie a nie na wybranych pojedyńczych oponach bo moim zdaniem o wiele mniej wiec nie wiem po co to piszesz??Naprawde jestes smieszny piszac takie opowiadania 12% marzy to jest max czyli jak typowa hurtownia a nie detalisty niestety wymienione przez ciebie debice goodyery fuldy klebery czyli opony na których jest 10% marzy to zdecydowana wiekszosc sprzedanych opon przez Oponeo no i zimą moze Nokian tam mogli miec troche wiekrza marze do 20% max . Tak naprawde to nie pisze do ciebie bo z toba to moge sie jedynie ograniczyc do rozmowy o ortografi wiec lepiej nie odpowiadaj pisze do ludzi któzy to czytaja zaeby nie słuchali tych Bzdur!!!!Bo to co piszesz jest zdecydowanie nieprawdą i moge ci to udowodnic po wynikach obiecuje!!!

PS. twoja opinia o mnie wogóle mnie nie interesuje lepiej przeczytaj dobrze co napisałem na temat Oponeo i marzy mam nadzieje ze juz wiecej sie nie zbłaźnisz pisząc takie bzury.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OPONEO.PL -1,69% 98,80 2026-02-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.