pop jednak sie wypowiedziales juz drugi raz rozkrecasz sie ortografia to nie wszystko moze ty powinienes zostac poeta bo na branzy oponiarskie wogóle sie nie znasz. Poczekamy do wyników za 4 kwartał łatwo bedzie obliczyc marze. Twoje opowiesci nie sa paparte zadnym faktem tylko "sporo wiem o Oponeo" niestety to nie wystarczy. Myśle ze jestes jakims zwykłym naganiaczem z ładna pisownia.30% marzy na oponie chińskiej która kosztuje 100zł to nic wiec powiec mi jak sie tak na tym znasz ile marzy mieli w sumie a nie na wybranych pojedyńczych oponach bo moim zdaniem o wiele mniej wiec nie wiem po co to piszesz??Naprawde jestes smieszny piszac takie opowiadania 12% marzy to jest max czyli jak typowa hurtownia a nie detalisty niestety wymienione przez ciebie debice goodyery fuldy klebery czyli opony na których jest 10% marzy to zdecydowana wiekszosc sprzedanych opon przez Oponeo no i zimą moze Nokian tam mogli miec troche wiekrza marze do 20% max . Tak naprawde to nie pisze do ciebie bo z toba to moge sie jedynie ograniczyc do rozmowy o ortografi wiec lepiej nie odpowiadaj pisze do ludzi któzy to czytaja zaeby nie słuchali tych Bzdur!!!!Bo to co piszesz jest zdecydowanie nieprawdą i moge ci to udowodnic po wynikach obiecuje!!!
PS. twoja opinia o mnie wogóle mnie nie interesuje lepiej przeczytaj dobrze co napisałem na temat Oponeo i marzy mam nadzieje ze juz wiecej sie nie zbłaźnisz pisząc takie bzury.