Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,91 zł , zmiana od tamtej pory: -73,79%

Re: SPRAWA JEST PROSTA

dobrze prawi, polać mu :D

nic tylko czekać na realizację postawionych celów. Jeśli zrealizują to co już zapowiedzieli to można się spodziewać okolic 100 przy obecnej licznie akcji (przejęcie kontroli nad inventionbio (rdzeń całego biznesu) i projekt covid wg mnie kluczowe aby ruszyć z miejsca dalej by myśleć o wyższych kursach bioherbicyd (za rundap) umowa z amerykanami na technologię biorafinacji, nanoemulsja, dalszy rozwój marki onlybio aż za pięknie tu się przyszłość rysuje i trochę to wzbudza moją nieufność bo nie do końca rozumiem sens tworzenia grupy hubtech i wprowadzenia inventionbio na gpw zamiast przejąć chyba, że chodzi o dodatkowy kapitał z emisji akcji ale z takimi planami to chyba spodziewają się już wzrostu przychodów? ) ale jeśli to nie wypali (bo troszkę pytań by się uzbierało) to będzie słabo także ryzyko jest co zrobić taki los drobnego investora
także jeśli prezes mówi prawdę będzie dobrze jeśli robi tylko podbitkę będzie słabo bo jak na razie tylko infa o marzeniach spółki wychodzą z boruty ale co tam ja dam im szansę :D
jeszcze zobaczymy co z wynikami finansowymi wg mnie powinno być lepiej niż 2 kwartał ale...
ale jak to mówią
bierzesz przegrywasz, nie bierzesz nie grasz ;D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
HUBTECH 0,00% 0,24 2026-04-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.