Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,52 zł , zmiana od tamtej pory: -6,05%

Re: Sprawa Daty i zachowania kursu i wykresa wyjaśniona !!!

Dnia 2018-08-07 o godz. 07:54 mul_roboczy napisał(a):
> Łapki w dół to sam od rana postawiłeś ? Wszystko się zgadza co do joty . Wciągałeś mnie w pyskówki, żeby odsunąć od tematu głównego widząc,że uparcie obstaję przy swoim. Wyśmiewałeś zyski z dywidend wykazując równocześnie słabość kursu ABC Data. Manewrowałeś przez lata ludźmi podsuwając fałszywe tropy a rozwiązanie jest na wyciągnięcie ręki .
> >
> > Możesz pisać o Katatymii , żaleniu się stratach i czym tam jeszcze chcesz ale ww artykuł potwierdza również w 100% moje domysły i nie jest napisany przeze mnie (rozumiem, że podważasz moje teorie i próbujesz je ośmieszyć gdy są Ci nie na rękę jednak teraz podważasz również wiedzę i doświadczenie ekonomistów i ludzi o lat obserwujących i piszących o GPW !!!)

mnie tam łapki nie nie obchodzą, widocznie inni już cię czytali...
co mi po łąpkach - to tobie zależy na poklasku i naganianiu na datę...

jakiś ty biedny - ja cię wciągałem w pyskówki?...
poskarż sie mamusi, niech cię pogłaszcze po główce i pocieszy jakimś deserem... ;)

obstawaj przy swoim... - ale nie dziw się, ze ja i inni wyśmiewają twe bzdury i prostackie naganianie...

nie wyśmiewałem dywidend, ale tych, którzy obstawali przy tym, że zarabiali w dacie na dywidendach (znów kłamiesz)...

na czym niby polegało moje "manewrowanie" - na tym, ze wskazywałem fakty i je po swojemu interpretowałem (jak ty to robisz, choć znacznie mniej udolnie)? wskaż te niby fałszywe tropy, które podsuwałem... A może uznajesz mnie za jasnowidza, który z wyprzedzeniem zna wyniki, zachowania giełd, branży, nastroje inwestorów, decyzje polityków itp.? nie ośmieszaj sie jeszcze bardziej...

zwłaszcza że nie znasz moich wpisów sprzed lat...

tak, jesteś tu największym katatymikiem od lat, boisz się wtopy i strat, bo widzisz, ze nie tylko ja mam krytyczną opinię o spółce, a moje przewidywania od lat potwierdzają się, zaś twoje - ani jedno...

ja nie muszę ośmieszać twych domysłów i teorii - ty sam to robisz najlepiej...
to jest w tym wszystkim najzabawniejsze ;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ABCDATA 0,00% 1,43 2019-07-22 13:14:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.