Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Spotkanie Prezesa Cognor z funduszami i analitykami biur maklerskich

Podaj źródło tej informacji.

Wiem jak OFE ocenia COGNORA.

http://stooq.com/n/?f=408918&search=cognor

ZERO zainteresowania.

Którzy to duzi inwestorzy weszli ostatnio w spółkę i czy wejście w spółkę wiąże się osiąganiem nowych minimów cen akcji? Minima raczej sugerują wyprzedaż.

Czy z mocy ustawy chcesz być ścigany za rozpowszechnianie fałszywych informacji?

Poczytaj
http://www.knf.gov.pl/Images/kary_KNF_11-01-2011_tcm75-6978.pdf

np. poz 186 jak akcjonariusz pierdoły opowiadał i dostał 200 tyś zł kary

albo pozycja 20, kara 20 tyś zł za:

"Rozpowszechnianie za pomocą internetu fałszywych informacji na temat spółki publicznej – tzw. „manipulacja informacją” (naruszenie art. 39 ust. 2 pkt 4 lit. b ustawy o obrocie instrumentami finansowymi)"

Ja nie podasz źródła, to ja się zastanawiam nad zgłoszeniem do KNF,
a WY?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COGNOR -1,29% 6,86 2025-09-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.