Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,16 zł , zmiana od tamtej pory: -35,69%

Re: Spotkanie inwestorskie

Niestety nie dam rady się pojawić fizycznie ale szczerze kibicuję spółce choć mam tylko malutki pakiecik akcji tak że gdyby nawet urosła 100 procent to żadnym krezusem nie zostanę co najwyżej parę tysiaczków by się przytuliło, ze swej strony mogę zaoferować stałość w uczuciach do pani walewskiej której kolejną dostawę świeżo wczoraj zapłaciłem i oczekuję na info o jej przybyciu na pobliski Orlen. Wcześniej kupowałem mydło różane made in Bułgaria a 5 PLN ale teraz to już tylko "kochankę cesarza " bo jest lepsze i dwa razy tańsze, sorry Bulgaria

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MIRACULUM -0,27% 0,75 2025-11-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.