Nie naganiam na spadki, bo mam akcje i chętnie zobaczę tu kilkudziesięcio-procentowe wzrosty. Jeden z Was podaje jako argument C/WK. Na NC??????????????? Na Biomassie?????????????????? Jeszcze podaj mi tylko analizę techniczną tego waloru, jakieś kreseczki, przecięcia, kowadełka, przełamania linii oporu i inne tego typu dyrdymały, to już będzie komplet!
Dziesiątki ESPI o umowach i listach intencyjnych, miały być plantacje Paulowni i Miskanta w Afryce i Azji, miały być laboratoria na całym Świecie, miasteczko w Dubaju, szereg sklepów e-commerce, sprzedaż wyrobów premium na cały Świat, miały być samochody elektryczne, rowery z Azji, hulajnogi no i oczywiście będą MAGAZYNY ENERGII od Biomass. Napisz mi drogi forumowiczu co z tego wyszło, ile na tym spółka zarobiła, które z powyższych pomysłów było "kamieniem milowym" w rozwoju przedsiębiorstwa? Mnóstwo pomysłów i wszystko to ogarniają raptem kilkoma osobami zatrudnionymi w firmie (w 2023 raptem 4).
Zerknij sobie też na arkusz transakcyjny i porównaj transakcje K i S. Ile było kupna akcji, a ile sprzedaży!!! Napisz jeszcze jeden z drugim, że ludziska sprzedają taniej niż kupują i na tym jeszcze zarabiają! No mistrzostwo Świata!!