Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,42 zł , zmiana od tamtej pory: 7,91%

Re: Spółka jak Titanic

Dnia 2025-12-18 o godz. 19:35 ~Przemek napisał(a):
> A ja myślę, że ktoś skupuje sukcesywnie akcje tutaj po niskiej cenie…
> > AMESA robi zaje…tą robotę. NTC zawrze odpowiednie ugody, jeśli chodzi o zadłużenie.
> >
> > A wtedy jak na AMESA kurs pójdzie w górę, to tutaj będzie też jazda.
> >
> > Profesorowie, lekarze, zarząd AMESA są nastawienie na sukces. I pracują krok po kroku, żeby zrealizować założone cele.

Mnie cieszy to, że kiedy wszyscy patrzyliśmy na poczynania Invisty( teraz NTCapital) w sprawie ładowarek do elektryków i magazynów energii, ich zarząd już wiedział, że będą wspierać wprowadzenie na rynek Diabetomatu. Wiedzieli, że proces będzie długi, pewnie nie zakładali takiego krachu jaki ich spotkał po załamaniu produkcji na Ukrainie(Ubess jest z UA). Ale dzielnie się trzymali i wyszli z tego obronną ręką. A co najistotniejsze, pokonali po drodzę sporo przeciwności. Fajne jest to, że gadają tylko wtedy kiedy mają coś do powiedzenia. W Listopadzie powróciłem do lektury Podsumowanie postępów z 2024 i perspektywy na 2025.
i muszę Wam powiedzieć, że miałem po raz pierwszy wrażenie, że popełnili falstart. Ale chwilę potem dostajemy newsa, że przystępują do zwolnienia partii zero. Ta ekipa naprawdę ogarnia w czekanie i planowanie. Fajnie, że mają jaja na karku.

Czekamy cierpliwie, pozdrawiam serdecznie!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NTCAPITAL 5,88% 0,45 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.