Dnia 2023-06-17 o godz. 07:40 ~Andi napisał(a):
> Czas gra na twoją korzyść marny człowieku.
> > Sprawy sądowe toczą się w takim tempie, że minie jeszcze kilka lat świetlnych zanim się zakończą.
> > To wpływ twoich, marny człowieku, konszachtów w sądownictwie i niestety dla nas, świetnej roboty twoich prawników,wydłużających czas procedur sądowych. Tu jesteście mistrzami.
Rozumiem, kolejna zmyślona, niczym nie poparta teoryjka spiskowa to standard na tym forum, dobitnie obrazujący IQ Akcjonariuszy mniejszościowych.
> > Na razie możemy cię, marny człowieku, co najwyżej kopać po kostkach. Ale twój spokój jest izuloryczny.
To niestety prawda, tylko tyle możecie i aż tyle.
> > Jest jeszcze ten sąd najwyższy, Sąd Ostateczny. A na dzień dzisiejszy wyrok skazujący brzmi : Piekło.
A Pan to przepraszam kim jest aby wydawać takie wyroki i skazywać mnie na piekło? Bogiem?
Z mojej perspektywy wygląda to inaczej, ja sumienie mam czyste, a to Pan i Panu podobni akcjonariusze usiłujecie ode mnie wyłudzić jakieś pieniądze które się Wam nie należą. Do tego celu używacie nagminnie: nagabywania, prób wyłudzenia, szantaży, gróźb, zastraszania, nękania prawno-sądowego, rozsiewacie nieprawdziwe plotki i pomówienia - to wszystko są Wasze grzechy, tak więc w mojej ocenie to właśnie Wam jest bliżej do tego piekła niż mi.