Mając te akcje od 6 lat byłbym nie spełnią rozumu sprzedając je w takich cenach skoro i tak nie miałem dostępu do tego kapitału. Jak spółka zmieniła nazwę to stwierdziłem że wolę żeby zniknęły z rachunku niż oddam je po groszowej cenie. Spółka która miałaby zniknąć z giełdy albo z rynku raczej nie zmieniłaby nazwy i zatrudniała nowych ludzi to rady nadzorczej bo wystarczyłoby że wykona układ i tyle. Poprostu mam nadzieję że wróci to kiedyś na złotówkowe poziomy i sprawdzam klimat na forum. Nie interesuje mnie całkowicie czy zakwalifikowany zostanę na jakiegoś naganiacza czy innego trolla. Czekać mogę kolejne 5 lat także się bawcie i komentujcie jak chcecie. Dodatkowo fascynuje mnie postać Koniuszki bo odkąd zawiesili notowania to w miarę systematycznie wchodze na forum lecz pisać zacząłem dopiero jak odwiesili. Ten gościu jest obecny na forum cały ten okres zawieszenia. Fascynująca sprawa biorąc pod uwagę że IP cały czas to samo i nick tez. Pamiętam że kiedyś pisał że zarobił tu krocie bo wysypał się po 27 zł a kupował poniżej 20. Gość jest totalnie odjechany albo ma jakąś genialną według niego taktykę. Jak zarobię tu jakąś kasę to poświęcę ja na detektywa żeby go poznać. Reaguje totalnie na każdy pozytywny wpis o spółce irracjonalnie go negując. Kto by tak robił na spółce na której rzekomo zarobił ? Jaki może być tego cel ? Choroba psychiczna ?