Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: spadek na 2,00 - odbicie 100 % do 4,00 i powtórka 100 % do 8,00

Porównajcie 2 wykresy intersportu i euromark'u. Wiem jaka jest sytuacja euromarku i wydaje mi sie ze lepiej sie na nim wyjdzie:
EUROMARK
Na giełdzie od 70 miesięcy
Liczba akcji 12 218 750
Free float 28,67%
Kapitalizacja 9,16 mln zł
Wartość księgowa 50,11 mln zł
Zysk operacyjny -4,19 mln zł
Przychody 99,48 mln zł
Zysk netto -5,11 mln zł

INTERSPORT
Na giełdzie od 73 miesięcy
Liczba akcji 13 933 334
Free float 18,59%
Kapitalizacja 33,16 mln zł
Wartość księgowa 32,99 mln zł
Zysk operacyjny -8,48 mln zł
Przychody 204,20 mln zł
Zysk netto -9,98 mln zł

WYKRES
tak jak mowiłem bariera na intersporcie jest 1,5zł, na euromark'u to było 95groszy jest 71groszy własnie o tym pisze zobaczcie jak spekuła robi przystanki gdzie upychaja papier włąsnie w trendzie horyzontalnym zobaczcie ostatnio podbitke na euromarku i na intersporcie ten sam wykres i lata poprzednie te same dołek numer 1 maj 2009 społki zaliczyły minima grudzien 2011 kolejny historyczny dołek i pozniej styczen podbitka jedna i druga posłka pozniej widzimy zjazd jak na euromark'u no ipozniej widac o czym mowiłem babriera 95gr została pokonana !!!!!!!!!!!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INTERSPPL -4,15% 0,55 2025-09-26 16:46:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.