Dnia 2022-12-31 o godz. 11:06 ~maxiking napisał(a):
> Jesteśmy sfrustrowani że ten okret PAE, przez tyle czasu, nie może dopłynąć w końcu do jakiegoś bagatego portu
> Dlatego My szczury okrętowe, podróżujące za friko, musimy się zebrać, przegryźć dno i zatopić to PAE !!!
> Może wtedy........ NASZA SYTUACJA SIĘ ZMIENI ???
>
Dnia 2022-12-31 o godz. 10:36 ~maxiking napisał(a):
> Napisałem wczoraj w 1 wieczór wieczór 9 postów na różnych wątkach Elektrimu..
> Wszystkie !!!! opluwajace PAE i ludzi z PAE...nic innego nie napisałem tutaj nigdy !!!
> Ale wczoraj to już plułem tak, że sam się oplułem....
>
> Czy myślicie że jestem skrajnie sfrustrowanym dureniem ????
> który czeka że PAE mu wszystko załatwi "za friko"...i nie może się doczekać ???
> "Nie musicie odpowiadać bo jest to pytanie retoryczne" !!!!!!!!
>
Sfrustrowany człowieku, policz sobie ile Ty napisałeś wczoraj i dzisiaj komentarzy i w każdym z nich 0 odp. Dlaczego?! Skoro PAE posiada na solarza tyle niezbitych argumentów Ba! nawet Świadków Koronnych! Dlaczego?! NIE ZAŁOŻYŁO DO TEJ PORY ANI JEDNEJ SPRAWY O TĄ EWIDENTNĄ DEFRAUDACJĘ I OKRADZENIE NAS WSPÓLNIKÓW MNIEJSZOŚCIOWYCH Z NASZEGO MAJĄTKU ?!?!?! RÓWNIEŻ DLACZEGO NIE TOCZĄ SIĘ ŻADNE SPRAWY CHOCIAŻBY O ODTAJNIENIE TAJNEJ UGODY ?!?!?!
I tak! Pluję na PAE bo jesteście nic nie warci ! Nie robicie nic innego poza zwodzeniem nas! drobnych! i wyłudzanie od nas kasy na walkę która nawet się nie toczy! Twoje miganie się od odpowiedzi na bezpośrednie pytania jest na wszystko koronnym dowodem!
I tak! czekam aż mi PAE wszystko załatwi! BO ZA TO MA WŁAŚNIE PŁACONE !!! A skoro PAE się nie wywiązuje to niech oddaje składki i zatonie ! przynajmniej będę miał w portfelu więcej !