Czyli wniosek liczysz na wzrost tak sugerujesz tym wpisem ja ci życia układał nie będę chociaż posiadam parę innych walorow to cały czas obserwując Onde to na innych są pieniążki i to zadawalajace wiadomo raz mniejsze raz większe na onde nie.Poniekąd staram sie zrozumieć twój tok myślenia i dochodzę do wniosku ze ty po prostu zaczeles kupować onde przy minimum czyli ok 8zl i po prostu cały czas masz nadzieję ze zrobisz na niej szybko 100 procent lub wiecej szanuje twoja decyzję byc może okaże się strzałem w dziesiątkę lub strzałem w kolano ja to wolę jednak miec parę spółek i dywesyfikowac ryzyko między innymi nauczyło mnie tego Onde na której suma sumarum wyszlem na zero przez okrągłe półtora roku i żeby nie odczepienie sie od jednej spółki to po prostu bym dokładał to jaki bylby sens tej inwestycji a apropo tego czy ktoś to kupuje czy nie to fakt jest bardzo tania może ktoś myśli podobnie jak ty ja jednak obstawiam spekulacyjne ruchy po ok 5 procent gora dół i typowe kolka ale to tez dobrze bo przynajmniej coś sie na walorze dzieje i przedewszystkim są obroty a to może ale nie musi spowodować szersze zainteresowanie grona inwestorow