Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Solaris Gate - akcja "CZYSZTOŚĆ"

towarzystwo niezdecydowane ... bo na niżej po 30 mało chętnych na K
pytanie dlaczego ?

a tak odchodząc od analizy dynamiki kursu .
czy można już do tej kapsuły wchodzić, czy tylko się zapisać na to wchodzenie ..? bo ja się pogubiłem, ale spakowany jestem, sweter, skarpety, gacie, wszystko jest tylko nie wiem czy tam w kosmosie nie ma innej mody ? nie chciałbym w żaden sposób być złym ambasadorem Ziemi... mam dylemat ... Hej !! A jak Wy się ubieracie ... oczywiście pytam tylko Tych którzy wsiadają do kapsuły !

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GREENTECH 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.