Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: SOKOŁOWSKI REZYGNUJE

Masz siano w głowie? - MOŻE MAM.
Zestawiasz te trzy firmy, bo są tak samo mętne w działaniu, delikatnie mówiąc? NIE - DLATEGO ŻE ŁĄCZY JE TO SAMO NAZWISKO.
"Puknij się w pałę" (lub walnij kielicha) nim napiszesz takie rzeczy o świetnej firmie piLAB, dobrze zorganizowanej , dobrze zarzadzanej i z doskonałym produktem, na razie malo znanym ...ale do czasu... . - TO JUŻ TWÓJ WYWÓD NA BAZIE BŁĘDNEJ TEZY...
...Tak tez jest na PiLABie, ale nie wszystko wiesz. - JESTEM TYLKO MAŁYM LESZCZEM.

piLAB ma się dobrze. Co Ci sie nie podoba? Nie wierzysz, że firma z doskonałym innowacyjnym Presesem jest więcej warta niż 5 zlotych? - A CO NA TO RYNEK (O PRZEPRASZAM - INNI LESZCZE) ?
Licza Ci inwestorzy-fachowcy, że za dwa lata, po wygasaniu lockupow np Zarzadu, czy Sokołowskiego, będe himalaje na kursie. POCZEKAMY, ZOBACZYMY. Ja w to wierzę a Ty powiazany z ta firmą jesteś i jesteś mimo to niskiej wiary? POWIĄZANY AKCJAMI - PLS, NIE BĄDŹ ŚM....Nie wstyd nie popierać swojej firmy? - A DLACZEGO UWAŻASZ ŻE NIE POPIERAM ? (PRZYPOMINAM TWOJĄ BŁĘDNĄ TEZĘ)...., O CZYM MAM PIAĆ JAK (PODOBNO) NIC NIE WIEM ?...

Jesli nie wierzysz, to błąd! Bez Ciebie jako akcjonariusza, firma tez wejdzie na rynek regulowany, bo tak sie stanie w 2015 roku. Tak uważamy, My którzy rozumiemy ten biznes. - POCZEKAMY, ZOBACZYMY...

Sokołowski też ma lockupy na swoje akcje pilABU, jak wielu innych w tej spółce.
Zatem, pisz sobie inwestorze co chcesz ale nie zestawiaj złych biznesow z dobrymi. - KOLEJNY RAZ - BŁĘDNA TEZA (PRZYPOMINAM - ZESTAWIAM PO NAZWISKU PANA S.)...

Popatrz jednak na EEX: byly złosliwe dołowania kursu, na co skladał sie caly nasz krajowy rynek setek inwestorów. Teraz jest pora na żniwa wieloletnie i dalszy rozwój. To czeka też pilAB, jesli utrzyma dobry styl pracy a tylko poprawi skutecznośc nie setek ale określonej ilości do opanowania i zawarcia i obrony kontraktów. - POCZEKAMY, ZOBACZYMY, OBY..
Brakiem jest brak pijaru pozytywnego i kompletne zaniedbanie reklamy. To subiektywna ocena ale dotkliwa. - A WIDZISZ... WYŻEJ PISAŁEŚ, ŻE OH I AH I WSZYSTKO PIĘKNIE....
W ten sposób kurs nie nadąża za zgłoszeniami patentowymi i za poważnymi rozmowami na końcu ktorych sa/maja być finalne, milionowe kontrakty. - DZISIAJ RYNEK CHCE FAKTÓW, NIE OBIETNIC...
Odpuść sobie złośliwości. i ja i Ty chcemy tego samego. tak bedzie. Spedzaj czas na opisywanie zalet platformn informatycznych piLABU-to da Ci wiecej radości...mnie też i z góry Ci dziekuję za taki wysiłek. - NIESTETY, NIE ZNAM SIĘ NA TYM BIZNESIE... ALE NIE KAŻDY MUSI ZNAĆ SIĘ NA WSZYSTKIM...
Życze Ci byś myslal pozytywnie i mial radość i satysfakcje z dobrej pracy a mnuczenie sylabami zostaw tym co nic wiecej nie umieją. - NO.... TYLKO JEDNA MAŁA UWAGA - NIE WIEM CZY W MOIM PRZYPADKU TO TWOJE ZESTAWINIE JEST UPRAWNIONE ?... NAPISZĘ TYLKO TYLE - LICZĄ SIĘ EFEKTY... RESZTĘ ZESTAW SOBIE SAM, MOŻE JUŻ Z INNYMI AKCENTAMI...
Trzymaj się! Nie miej urazy, bo ja jej nie mam. - A DLACZEGO MIAŁBYM MIEĆ ?...
DZIĘKUJĘ ZA DYSKUSJĘ....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DATAWALK -8,78% 126,80 2026-05-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.