Dnia 2021-08-24 o godz. 17:09 ~mroczneśredniowiecz napisał(a):
> Dnia 2021-08-23 o godz. 23:17 ~Badbed napisał(a):
> > Jak się nie karmi to zdycha, choć potrafi swój własny ogon zjadać. Żałosny pacjent.
>
> Na zdrowie!
> Niektórych jak widać trzeba karmić, bo sami pożywienia nie znajdą.
>
Widzę że zasada nożyczek i stołu w Twoim przypadku sprawdza się modelowo. Prosiłem abyś omijał moje wątki tak jak ja staram się Twoje, choć ciężko nie natknąć się na takiego blooberowego obieżywątka, który za wszelką cenę ma zamiar Spółkę wykpić i ją obrzydzić. Nie zajmuję się tą profesją i nie wiem ile można na tym procederze zarobić, ale musisz dostawać dość dobrą gażę za to aktorskie plucie na Spółkę. Robiąc to bez jakiegokolwiek wynagrodzenia oznaczało by prowadzenie vendetty lub chorobę psychiczną.
Czwarta opcja nie wchodzi w rachubę, bo nie mieści się w ramach logiki, a czytając Twoje posty występują w nich jej zalążki.
Uprawiaj sobie spokojnie nadal ten proceder, w żaden sposób mi nie szkodzi, a nawet patrząc na ich ilość ( treści nie za wiele mnie interesują ) wywołuje rozbawienie. Lecz jeśli już zgodnie z opisaną wyżej zasadą zawitałeś na wątek to pragnę poinformować, że za wcześnie. Danie główne dopiero przed nami, ba nawet jeszcze przystawek nie podano więc cóż... został Ci tylko ogon, Twój ogon, Smacznego !!!
The end