Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,08 zł , zmiana od tamtej pory: 83,86%

Re: SŁYSZAŁEM ŻE PAN ZEŁEŃSKI PROPONOWAŁ PRZENIEŚĆ UE NA MADAGASKAR

DALEKO OD ROSJI, NO I UKRAINĘ TEŻ, ALE NA KOSZT URSULI von der LEYEN. ALE TO Z NIESPRAWDZONYCH ŹRÓDEŁ. MNIE NIE PRZEKONUJE TYLKO JEDNO, ŻE PAN PREZYDENT BYŁ W PRZESZŁOŚCI KOMIKIEM AKTOREM. I TU RODZI SIĘ NASTĘPNA MOJA MYŚL, A MIANOWICIE CZY, POLITYKĘ UNII EUROPEJSKIEJ NALEŻY ODDAĆ DO DYSPOZYCJI PREZYDENTA ZEŁEŃSKIEGO? JA WIEM ŻE WŁODYMIR PUTIN PREZYDENT ROSJI, JEST TAKIM POLITYKIEM, JAK WSZYSCY POLITYCY, ŻE POTRAFI ZAJUMAĆ NAWET I DZIECKU CUKIERKI. ALE CZY Z TEGO POWODU ŻE, ZEŁEŃSKIEMU KTOŚ ZAJUMAŁ CUKIERKI, MUSI BYĆ 3 WOJNA ŚWIATOWA? ALBO MOŻE URSULA PRZENIE UE NA MADAGASKAR? JA NAWET WŁODYMIROWI NIE DZIWIĘ SIĘ, ŻE TO CO BEZPRAWNIE DAŁ UKRAINIE ZAPITY STALIN, CHCE ODZYSKAĆ TRZEŹWY PUTIN. A TO ŻE KOMIK KRWAWO ROZPRAWIA SIĘ ZE SWYM NARODEM? RĘKAMI PUTINA, TO MOŻE TAM NA WSCHODZIE ULRAINY TAKI ZWYCZAJ. ALBO NACZYTAŁ SIĘ KSIĄŻEK O KALIGULI. A CO TO RP OBCHODZI, TUSK RADZIŁ SOBIE W KONTAKTACH Z WŁADYMIREM, ANGELA MERKEL RADZIŁA SOBIE, PREZYDENT FRANCJI ITALII ESPANI NIE MIELI PROBLEMU. A PREZES KACZUŃSKI MÓWI TAKĄ SAMO SPEŁNIAJĄCĄ SIĘ PRZEPOWIEDNIĘ, PEWNO TEŻ NACZYTAŁ SIĘ KSIĄŻEK O KALIGULI. RZYM MOŻNA PODPALIĆ I WYBUDOWAĆ NOWY, NIE WIEM TYLKO CO NA TO POLACY.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGORA 1,74% 9,34 2025-11-03 16:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.