600 tys zł zysku za 2016 rok jeśli chodzi o orle pióro
Jeżeli jest deficytowe to mógłbyś jakieś kwoty rzucić odnośnie 2017 r ? a nie tylko domysły. Hosser też od kilku lat pisze, że to bankrut a wydawnictwo nadal istnieje, nawet zyski pokaźne ma.
Trwa powolna wyprzedaż, dlatego animator mocno ciągnie kurs ku dołowi aby jak najmniej odzyskać.
bo w Do Rzeczy reklama praktycznie nie istnieje (komercyjna oczywiście)
Wystarczy zerknąć do "Reklama" aby dowiedzieć się, druga strona w tygodniku do rzeczy kosztuje 180 tys zł, trzecia 150 tys zł.....ostatnia 170 tys. (ja jestem przerażony ile tych reklam w czasopismach jest obecnie w dorzeczy czy wprost a ceny kosmos) Oczywiście ty ich nie policzysz i nie podasz rzeczywistej liczby, bo? Nie potrafisz do tylu liczyć?
Reklamy w wersji elektronicznej też nie są za darmo. 60 kb za 135 zł, artykuł sponsorowany 12 tys
Mógłbyś napisać jaki nakład, bo śmieszny nic mi nie mówi, reklama nie istnieje (ponad 10 reklam na pierwszej stronie, już nie śmiem zapytać ile 1 MB/ GB by kosztowało)
Zero konkretów, tylko slogany dla Grzesia, tyle się nowy napisał ale nie podał choć jednej konkretnej rzeczowej kwoty tylko ,bankrut, reklama nie istnieje, prezes spalony, jakbym słuchał menela spod budki z piwem.