Dnia 2021-05-07 o godz. 11:55 ~no napisał(a):
> To że leci 2k czy 3k to bez zaczenia ,sam wystawiam czasem akcje na rożnych spółkach z rożnymi typami zleceń i zakupy mi wpadają w róznych ilościach .Bez znaczenia. A to że ktoś po 2 czy 3 czy 5 zrzuca to co w tym dziwnego ja też czasem sypie w małych pakietach jak tylko ktoś się podstawi gdy realizuje zysk albo potrzebuje wyskoczyć .
>
> Ktoś sypnoł i tyle żadne dziwne zjazwisko
Arkusz z wczoraj
https://zapodaj.net/images/c7bac45a5d264.pngczyli ledwo zipiący popyty,tylko pospekulowac można. Wielu drobnych tak się bawi i za miesiac coś tam ugra grosze,jest wiele takich spolkech niepłynnych gdzie drobnica kombinuje wywala itd...
Dodam że sam coś tam kupuje do picu na tych poziomach i raz dałem 10k wpadło 6k wycofałem,wczoraj tez dawałem kilka razy 10k i wycofywałem raz w jednej ,raz w innej cenie aby ,czasem tak się bawie i mnie to nie dziwi,wpadnie nie wpadnie.
Czasem postawie i czekam do konca sesji i wycofuje albo bire z prawej wszystko zalezy od mojego wydzimisia.
Wiec watek nadaje sie do kosza jak dla mnie ,nie płyna spółka ,tak samo jak tlg się dziej czy hrl tam to już dopiero obroty tragedia.
Nie ma czym sie podniecac ,kupic pod raport co najwyzej i to nie za duzo ,lepiej powazna kase dawc w konkrety a tu to tylko spekulowanie i drobne granie. Kurs spada 8 miesiecy moze zrobia pompe i powieszą kolejnych albo i nie.
Preziowi widze pasuje ze kurs nisko i nie rusza i skupowac sobie moze tanio,cos na tym ugrac idzie.
Wcześniej zarobił bo zbył po 0,69 290k i po 0,62 180k
a skupił 95k.
Szkoda że tu nie wygląda skup jak nalezy ,po infie o skupie kurs up ,potem drożej, w nielicznych żadkich przypadkach spada jak tu.
Spekulacja jedynie pozostaje bo mrozic kapitał gdy wiele dobrych spolek daje zarobic to mija sie z celem.
Tu czekanie na solidne wzrosty to jak czekanie na wygana w totka ,mozna sie pobawic i tyle :)