Forum Forex +Dodaj wątek

Re: Skills Profit - broker

skills to naprawdę banda oszustów, grupa przestępcza jak się patrzy, tyle lat oszukują, a w internecie dopiero od niedawna jest to opisywane, ja niestety z nimi działałam jak jeszcze nic nie było, straciliśmy z męzem prawie sto tysięcy, a oni nic sobie z tego nie robią. jedynie póki co to dzięki prawniczkom udało nam się odzyskać dwa przelewy z angielskiego banku, szybko poszły pisma, w tym zawiadomienie tam do organów ścigania z podejrzeniem, ze banki mogły brać udział w działaniach tych oszustów ze skills-profit i udało się, ze dwa razy po 9 tyś usd wróciło do nas, ale to i tak tylko część z puli straconej. prócz nas przeciwko skills jest przynajmniej z 60/70 innych osób, na razie czego nikt nie wie, nie ma postępowania zbiorowego, ale moze to i dobrze, przynajmniej wiemy ze nasza sprawa jest traktowana porządnie, nic sie nie dowleka. wszystko póki co idzie w dobrą stronę, zgodnie z tym co na prokuraturze po przesłuchaniu usłyszeliśmy, koło marca możemy spodziewać się pierwszych pieniędzy, no ale to się okaże.

wiem, że sporo osób codziennie jest oszukiwanych, gdyby ktoś chciał zasięgnąć języka, to nasze prawniczki dostępne są tu 696718446, naprawdę dobra obsługa, a do tego nie są najdroższe w porównaniu do wielu innych biur prawnych czy firm windykacyjnych. naprawdę polecam dowiedzieć się od nich wszystkiego, jeśli ktokolwiek z Państwa wszedł w kontakty z tymi oszustami ze skills-profit !!