niestety to co napisałeś jest prawdą. kasa ulokowana w Simpleway przepadła. ci oszuści wypłacili sobie moje pieniądze z konta handlowego na bitcoin, łącznie okradli mnie na 1,1 btc co wyszło mocno ponad 100 tyś zł!! faktycznie próbowali mi coś wyjaśniać, ale kręcili i mieszali się, każdy z nich mówił coś innego, mój makler nowak mówił jedno, jego kierownik drugie, banda oszustów, a chcieli jeszcze żebym im zapłacił za ubezpiczenie, to w tedy przeleją mi kasę na binance, ale w to ja już nie uwierzyłem.
sprawa zleciłem do adwokatów, kancelaria z gdańska, jutro rusza moja sprawa, prócz mnie jeszcze 7 innych osób zgłoszonych w tym jedna, która ma prawie pięć razy większą stratę niz ja. (maksakra!!)
na pewno jeśli ktokolwiek z was będzie miał jakiekolwiek relacje z tymi oszustami z Simpleway to nie wierzcie w ani jedno ich słowo, wszystko co wypływa z ich ust to szlam i kłamstwa !!
na pewno nie warto zwlekać i czekać, że może to się jakoś ułoży, bez sądu, prokuratury, całej sprawy nie odzyskacie od nich nawet złotówki, a najgorzej, że to nie koniec bo jeszcze mogą wyłudzać na nas pożyczki, co zrobili już innym osobom !
moja kancelaria które mnie reprezentuje, prowadzi to 696-718-446 - można spokojnie do nich zadzwonić , uzyskać poradę i pomoc
simpleway.trade
simpleway.world
simpleway.one oszuści złodzieje, banda krętaczy !!