Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  28,82 zł , zmiana od tamtej pory: -17,42%

Re: Sesja - Kamikadze Shortów - 18.06 - Euklipides

Pożyczyli pewnie gdzieś po 10% od GS. Spróbowali i im się nie udało. Nie ma paniki. Dzisiaj 700 000 akcji pojawiło się w arkuszu. Coś takiego zdarza się raz na całe zycie, by ogrywać w spokoju dużych. Nie poddaliśmy się i nikt nie pękał na widok durnot jakie wypisywały shorty, a pisały post co 25 sekund. Ja bym sie zaczał przejmować, jak shorty by przestali atakować forum.

Na mnie ich zagrwki nie działają, ale myślę że warto to podkreślić, by mniej wprawni Koleżanki i Koledzy Inwestorzy wiedzieli z czym to się je. Dzisiaj byli tak skordynowani, że ataki następowały dosłownie 1-2 min po tym jak robili większy zrzut. Działali jak z harmonogramem w ręku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
JSW 0,25% 23,80 2025-11-25 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.