Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  16,50 zł , zmiana od tamtej pory: -92,70%

Re: Serum developer presentation

Dnia 2023-09-06 o godz. 18:27 ~Mg napisał(a):
> Głupoty właśnie Tobie XDD nie brakuje, trzeba być pozbawionym rozumu żeby siedzieć na spółce w która sie nie inwestuje i dzień w dzień wypisywać durne komentarze...pozdrów księdza z dzieciństwa może inkwizytor rozwiąże i twoja zagadke

Gdybym chciał ci dopiąc, to bym wskazał, ze coś dużo opowiadasz o księżach, ale nie chcę. Powiem tylko... Słychać wycie? Zankomicie.
Nie przypominam sobie, żeby to było forum tylko dla fanów Dusta. Może sobie takie założ, to będzie się tam wszyscy.... lizać... głaskać.

Ale fakt, że odwalasz, reagujesz na moje merytoryczne komentarze marnymi wycieczkami, znaczy że trafiam.
Wiesz, zę to słaba spółka, albo jesteś devem, nie obchodzi mnie to i wpienia cię, ze pokazuję innym prawdę. Aj, boli, kolego?

Nie umiesz odpowiedzieć merytorycznie, bo jak?
Ani miejscami na wishliscie, bo to jakieś nędzne 4-6k fanów tam.
Ani grafiką, bo wygląda jak wygląda.
Ani doświadczeniem pracowników, bo to nie ma czym.
Nie nie pracowałem tam, na twoje szczęscie, nie mam takich inklinacji masochistycznych.

Wiesz czemu dowalam się do Dusta? Bo wpieniają mnie osóbki takie Kubuś Wolff, gość który obiecuje gruszki, a nie dowozi nawet pestek. Gość, który non stop albo przypadkiem przeszacowuje swoje możliwości, albo czysto leci w kulki. I już.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
THEDUST -10,74% 1,21 2025-09-19 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.