Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: SECO jest bankrutem?

czego spodziewałeś sie po niskim ff i sytuacji, gdzie ktos chce sprzedac za wszelka cene swoj wiekszy pakiet? Skoro twierdzisz ze znasz raport na pamiec, to jaki sens ma pisanie ze to bankrut? Albo nie znasz specyfiki tej spółki, albo idz na płynniejszy rynek. Osoba/TFI/DM który to sprzedaje, mam tylko nadzieje, ze szybko sie wys.ra z tego ładunku, niestety leci z ukrytego i nawet nie wiadomo ile jeszcze tego jest. Plusem jest to, co dzis mialo miejsce - czyli ktos sobie zakupił pakiecik >2tys akcji tak lekka reka mozna by rzec. Za chwile mam tez nadzieje obudza sie OFE, w koncu czas podniesc wyceny swoich porfeli, a to bedzie na plus. Zobaczymy co zrobia OFE, maja jeszcze chwile czasu.
Nie siej człowieku fermentu takim idiotycznym tytułem.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SECOGROUP 1,11% 36,40 2026-05-14 13:21:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.