Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: schodzimy ...

Myślę że tutaj nie chodzi o to że to jest bańka jak napisałeś, spójrz na wskaźniki krezusa- tam jest bańka:) Spółka jest dobra, ma kasę i możliwości, trzeba popracować nad ceną surowca i może być naprawdę nieźle, ponadto zaczął działać nowy zakład na Ukrainie a Gamrat dokupuje, zakłądam że oddaje mu fundusz który i tak jak na standardy funduszy miał bardzo dużo akcji jeśłi chodzi o taką małą spółkę... Problem tkwi gdzie indziej, brak płynności, tutaj wygląda na to że jeśli nie pojawiają się umówione transakcje w czasie sejsji to nie dzieje się nic. Niedawno wieszali plastka bo ktoś walnął 1000 akcji PKC i cena doszła do 19 złotych bodajże, Podaży nie ma bo i papieru w "słabych" rękach mało, oficjalnie coś koło 30% ale pamiętajmy że może być o wiele mniej... Wydaje mi się że niedługo powinniśmy już wiedzieć więcej z kim i jak połączy się plastek. Mi brakuje już w tej chwili cierpliwości, za długo jestem w tej spółce i niewiele z tego mam:) Ale wyjść też nie ma jak więc pozostaje czekać:) Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLASTBOX 0,00% 2,68 2022-02-01 11:08:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.