Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,45 zł , zmiana od tamtej pory: -2,86%

Re: Scenariusze

Ja też sie staram analizować.
I pisze uczciwie o dwóch wątpliwościach.

Ale powiem tak sa różne sytuacje zyciowe. Nje znamy ceny sprzedaży. Moze tego wymaga sytuacja zdrowtna lub Rodzinna. Nie wiemy. Czasem człowiek musi podejmować dramatyczne decyzje. Takie jest życie.

Ale myślę ze poznamy dziś lub jutro alcjonariusza. Zależnie od tego kom on jest mozna spodziewać sie lekkich spadków stablizscji lub wzrostow. Jeśli to członek zarządu to powinny być wzrosty. Wszystko zależy od rozkładu kart do gry.

Nie zmienia to postaci rzeczy ze spółka ma szansę na duży sukces. Pisałem to wielokrotnie fundamentalnie ma szansę.

Zobaczcie ze w życiu i w biznesie wszystko jest możliwe. Czytam co sie dzieje na linii Teump Musk i dochodzę do wniosku ze nawet najlepsza firmę mizna zniszczyć wszystko zależy od wielu czynników.

Pamiętajcie jednak o tym ze codziennie w Polsce sa amputowane palce stopy podudzia z powodu powikłań cukrzycy. Wiele osób ma zle leczona cukrzycę krótko mówiąc rynek dla Hyperbary jest duży.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
YOSHI 1,74% 2,34 2026-01-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.