Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,17 zł , zmiana od tamtej pory: -80,18%

Re: Santa_k15

Hej:) no tak na Varsav ja tez zaglądam tylko z sentymentu. Mam troszku Ovida i czekam na jeszcze niższe ceny tam.
Co do CRJ to po prostu jest to inwestycja z relatywnie małym ryzykiem i sporą szansą na wzrost w przyszłym roku.
Tak, gra się świetnie trzyma na Steam global 100-200 gdzieś obecnie bez promocji ani updatów. Teraz dali 25% zniżki to weszło na global 13:)) za kilka dni wychodzi Switcha - ale ja temu sukcesu nie wróżą, może będą frustraci to warto dokupić ale za miesiąc wchodzi duży dodatek (tak obstawiam że będzie przed Cyberpunkiem). Ogólnie zysk ze zwrotem IP BOX za 2020 to około 30 mln PLN. Obecnie za Q1-Q3 + IP BOX jest (Q3 około 4-5,5 mln) około 23 z IP BOX. Q4 zrobi około 6-8 mln.. Ale ja tam jestem pod przyszły rok, a mianowicie pod konsole:) piszą Q1/Q2 ale obstawmy jakoś kwiecień/maj realnie.

Co do Blo to się nic nie orientuję - szczerze na razie po prostu chilluję, CRJ to dla mnie takie trochę wakacje że tak powiem, bo prawie nie mam nic innego w portfelu akcyjnym już od dawna. Carbon też kojarzę ale nic nie doradzę.

Oczywiście nie dam sobie ręki uciąć za makro, nie wiem co się stanie w najbliższym czasie itd:) ale wiem, że gaming na tym zarobi. Pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VARSAV 4,37% 0,43 2026-06-10 15:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.