Serwus Santa. Sporadycznie zaglądam na Var, ale z sentymentu lubię tu wracać. Kiedyś miałem CRJ i sprzedałem. Oczywiście patrząc jakie kursy tam kręcą, to szkoda, że tak szybko człowiek wyskoczył, ale każdy zysk powinien cieszyć. Jest plan, żeby ponownie wejść, ale muszę trafić na dobrą korektę. Orientujesz się, jak wygląda zainteresowanie grą Green Hell? Nadal przyciąga ludzi?
Z gamingu, czekam na listopad i co pokaże Bloober. Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z Blair Witch... Ponadto, po walnym w listopadzie dowiemy się, czy będzie split akcji. Osobiście wolałbym podział, bo łatwej będzie podbić kurs a to już daje ładny zysk. Carbon budzi się i koniec października może być ciekawy. Duża szansa na długo oczekiwany trailer WH.
Tradycyjnie trzymam DataWalk. Kontrakty mają fajne, czekam na info ile na nich zarobili.
Trochę zainwestowałem w 01C, bo pomimo słabej przeszłości spółki, widać, że coś się zmieniło i idą w dobrą stronę. Kluczowy będzie 2021. Jeżeli zaczną realizować plany, to będzie można zarobić.
Z ryzykownych zakupów, to dokupiłem ładny pakiet Medapp. Zrobił się mocny opór na obecnym poziomie. Firma ma ciekawy pomysł i rozwiązanie. Jeżeli uzyskają certyfikat FDA, to jest szansa na dobry zarobek w perspektywie kilku lat. Jeżeli nie, no cóż...
Var niestety nie jest teraz obiektem zainteresować. Mocno wierzyłem w spółkę, ale rozsądek podpowiada, że może później.
Santa, dodaje do obserwowanych CRJ. Jak trafi się dobra okazja to wskoczę, ale jak to na giełdzie bywa, wszystkiego kupić się nie da od razu :D
Z ciekawości, kto zapisał się na Allegro? Byłem bliski zakupu, ale obstawiałem, że max 10 - 15% się dostanie, więc odpuściłem.