Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,00 zł , zmiana od tamtej pory: 50,38%

Re: Sandman76 i jego AT czy AF i realizacja planu naprawczego :):):)

Dnia 2024-04-12 o godz. 12:31 ~piracik33 napisał(a):
> Sandman76 założę wątek żeby łatwiej było podbić w sierpniu i grudniu...
> A wiec reasumując naszą wymianę poglądów na innych wątkach, pachołku funduszy upierasz się w teorii swojego krzyża śmierci i spadku -20% od tamtej pory. Ok.
> Tylko ile akcji mógłby przykładowo kupić inwestor który sprzedał 20k akcji z chęcią odkupienia niżej o 20% ....nie ma opcji bo każdy większy zakup automatycznie winduje kurs. Wiem skupowałem wam po 100,200szt a i tak zlecenia były podbijane żeby nie wpadało za dużo......Zapewne wie to każdy kto dokupuje w tej promocji..:):):)
> Tu już nie ma ludzi z przypadku którzy liczą na +30% i zamknięcia pozycji....
> Tu będzie bardzo wysoko w swoim czasie dlatego cierpliwi zostaną dobrze wynagrodzeni.....:)
>
> Pomijając Twój krzyż śmierci któy już jest przeszłością skupmy się na przyszłości a wiemy jak ona się rysuje...
> Dlatego tak jak wczoraj napisałem głębokim poważaniu mam AT na perełce bo małym kosztem kreślisz sobie co chcesz....
>
> Ja bazując tylko na swoim doświadczeniu, obserwacji rozwoju spółki, nowych umowach czyli analizie fundamentalnej oraz zbliżającym się wielkimi krokami zakończenie procesu certyfikacji bez śmiesznych ZŁOTYCH KRZYŻY czy CHORĄGWI POD I ZA CIENIEM oceniam że kurs będzie min na poziomie 40zł a koniec 2024 zobaczymy 50zł......
>
> Oczywiście teraz jak szorujemy po dnie to jesteś bardzo zainteresowany spółką ale przypomnę ci posty z początku roku gdzie pisałeś że masz mały pakiecik i nie interesuje cię ta spółka bo masz inne lepsze perełki które dadzą dużo lepiej zarobić....
> Tym bardziej śmieszy mnie Twoje warowanie na forum nieważne czy zalogowany czy nie....:):):)
>
> Pamiętaj ,że wczorajszy post w którym piszesz, że AF jest ok nie wymaże tego co pisałeś po ostatniej prezentacji perełki na GPW
> Forum nie zapomina!
> I jeszcze jedno .
> Wczoraj straszyłeś piątkiem....no i..?
> Pamiętaj zostaniesz w skarpetkach i już nigdy po opchaniu papiera na górce nie napiszesz o inwestorach ''wisielce''....
> Karma zawsze wraca!
>
> A teraz możesz wylewać szlam zalogowany, nie zalogowany z resztą płatnych trolów(przygłupów)
> Hasta la vista pachołku funduszy! ( nie pracowniku)

piszesz takie bzdury, że jak widać od strat na rachunku jest z tobą niestety coraz gorzej.
To, co piszesz świadczy tylko o tym, jaką indolencją umysłową się "cieszy" twój mózg.

Napiszę ci jedną rzecz, bo za bardzo mieszasz w swoim kociołku i to będzie jedyna odpowiedź na ten wątek:

Opisałem sygnał AT (krzyź śmierci - zapraszam do google albo na Squabera) na D1. Od tamtego ,momentu kurs spadł 20%.
I mnie zupełnie nie interesuje, czy ty czy ktokolwiek inny kupował jak spadło, czy nie kupował, czy sprzedawał czy trzyma albo że nie ma w ogóle. Nie ma to dla mnie żadnego znaczenia, bo nie jesteś w stanie zagrozić mojej strategii, bo jak widać gdy patrzę na swój portfel którym zarządzam od twojego pisania nic się w zasadzie nie wydarzyło.
Napisałem tylko o sygnale AT i gdybyś przeczytał post uważnie, to widziałbyś jakie scenariusze nakreśliłem, patrząc również na statystykę. I cóż - po raz kolejny AT mnie nie okłamało i rynek jak widać widział chyba to samo, o czym ja pisałem zanim to nastąpiło.
I nawet pod tym względem ktoś kto sprzedał po tym poście widząc to samo na wykresie w dołku mógł odkupić już więcej akcji.

To samo było gdy pisałem przy 8-10zł oraz przy 12.8. Ale przecież wtedy dla ciebie to było wręcz uwielbienie mojej osoby (o co nie prosiłem), no ale teraz AT pokazało coś innego i już jest be :)

Natomiast nigdzie nie odniosłem sie do AF i to co piszesz to są jakieś twoje urojenia i tyle. Zresztą widać, że na forum już się na tobie poznają, bo nawet po komentarzach jadą po tobie konkretnie.

Fakt jest taki, że po krzyżu śmierci spadło 20% i żebyś nie wiem jak się starał, tego faktu nie zmienisz.
A jeżeli to wykorzystałeś, to zamiast pisać brednie i mnie obrażać powinieneś mi dziękować że masz więcej akcji, choć nie ma to dla mnie jakiegoś znaczenia, bo moje wpisy nie są rekomendacjami, tylko moją oceną tego, co widzę na kreskach. Ale jezeli jesteś osobą, która jak widac nie ma własnej strategii tylko idzie ślepo pod wpisy na bankierze - to cóż...

Z twojego zachowania wynika, że jesteś typowym dawcą kapitału i niby gardzisz AT, ale cały czas się na to powołujesz, że to nie działa. Więc skoro nie działa to daj sobie spokój z rzeczami których nie rozumiesz i bazuj na AF w długim terminie. Albo w zasadzie rób co chcesz bo to i tak nie ma dla nikogo z forum żadnego znaczenia.

Gdy będę chciał, będę pisał co będę chciał i to jest tylko i wyłącznie moja wola. I nie mam czasu siedzieć na forum jak ty 24/h, bo sygnały na AT pojawiają się w konkretnych momentach,. A ty odnosząc sie do mnie tyle razy odnosisz się cały czas do jednego wpisu, który tłumaczyłem ci już tyle razy, że najgłupszy by to zrozumiał.

PS. ale i tak najlepszy twoj post to ten, gdy napisałeś wczoraj, ze ubralem ludzi pisząc o AT przy kursie 8zl i 12.8zl
Niech się pokaże choć jedna tak ubrana osoba, która narzeka, że kupiła MDG w takiej cenie.

Natomiast zacytuj, w któym momencie ubrałem ludzi za 40-45zl i czy aby przy tych poziomach pisałem, że moim zdaniem kurs w 2023 osiągnął swój szczyt przy 45zł. Bo jak sam wiesz tu pisali, że do konca 2023 będzie min 50 zł, a nawet 100zł ale ja sie z tym nie zgadzałem.
I kto miał znów wtedy rację? Wiesz mi to wychodziło z kresek - ale jakoś dziwnym trafem rynek poszedł wlasnie w tym kierunku

zostawiam cię inwestorku z tymi myślami na weekend. Co do przyszłości MDG to jest zupełnie inny temat i póki co odniosimy TYLKO do posta o krzyżu śmierci. O tym, jak to widzę w przyszłości uważni czytelnicy wiedzą to od dawna - ale, tak jak to powtarzam - to są tylko moje przemyślenia na temat kursu, a nie zadne rekomendacje.

I ostatnia rzecz. Napisałeś w jednym z wątków, że próbuję wzbudzić zaufanie i renomę wśród ludzi, zeby potem ich ubrać. To dosyć osobliwe podejście, bo w jaki niby sposób buduje się renomę wśród inwestorów giełdowych? Czy nie aby na zasadzie trafności prognoz? A skoro prognozy są trafione, to ktoś mnie wtedy szanuje tak? A jeżeli prognoza spadkowa też jest trafiona, to wtedy przestaje się taką osobe szanować?

pozdrawiam inwestorku :) Napisałem ci tak dużo w specalnie założonym dla mnie wątku (za co ci serdecznie dziękuję), że masz co czytać i w zasadzie ta odpowiedź wyczerpuje temat z mojej strony, bo ja i tak po raz kolejny piszę ci to samo (różnica jest taka, że ja w odróżnieniu od ciebie piszę w sposob kulturalny)

wyśpij się. I przestań grać tą jedną akcją na XTB, bo to śmieszne jest :)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MEDICALG -2,13% 39,10 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.