Forum Marketing, reklama i sprzeda?

Re: samodzielne promowanie się?

Jeżeli chcesz aby więcej osób dowiedziało sie o twojej stronie , by ja odwiedzało i czytało wiadomości na niej zawarte mam dla ciebie bardzo korzystną propozycje. Jestem zarejestrowanym uczestnikiem czytania artykułów za punkty wymienne na nagrody. Na tej stronie firmy wstawiają swoje strony za opłatą( nie jest ona wysoka) w zamian za to tysiące osób przegladaja ich strony, tak jak ja by dostac za to punkty (nie raz na takiej stronie zostaje sie dłużej) Oczywiscie nie pomagam ci bezinteresownie bo jesli sie zarejestrujes zi wstawisz tam swoja strone to ja równiez za polecenie strony otrzymam pkt. Ale dla ciebie korzyść jest ogromna! Bo jesli zarejestrujesz się z mojego polecenia otrzymasz rabat 25% (ktorego nie otrzymalbys rejestrując sie sam) Oczywiscie nie mysl ze ktos chce cie wkopac w cos o czym nie masz pojecia, zanim zdecydujesz sie ze chcesz w ten sposob reklamowac swoja firme zostanei ci przyznany okres probny bys zobaczył jak wielkie sa rezulataty, potem zdecydujesz dopiero czy chcesz odpłatnie udostepniac strone. To wszystkie szczegóły znane mi, reszte(choc nic wiecje nie musisz wiedziec) dowiesz sie jelsi skorzystaszz mojego linka polecającego:

http://przeczytamwszystkich.pl/partner-przyjmij-zaproszenie?t=34e66f0c226c4229a88117bfadfae149

lub ewentualnie przy rejestracji poprzez strone mozesz wpisac mnie jako osobe polecajaca , mój login to: czarna0113.

Zachęcam bo warto, i nie mówie tego tylko po to by zdobyc punkty.Wiele z tych stron stało sie moimi ulubionymi..a ze dodatkowo za ich odwiedzanie mam punkty od serwisu to super:) Pozdrawiam
Monika Pijanka

W razie jakichkolwiek pytań możesz pisac: m.pijanowska1@wp.pl