Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  20,10 zł , zmiana od tamtej pory: 435,02%

Re: Są już dane za 4Q

Dnia 2021-01-16 o godz. 00:09 jacek-graniecki napisał(a):
> oldboy chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać XD jednego dnia wstawia bardzo ciekawe info wyciągnięte z otchłani internetu. a drugiego jakiś syf typu xtb.world i dziwnie zinterpterowane statystyki, które nic nie znaczą XD
>
> drogi oldboyu, nie jest możliwe, żeby według twojej interpretacji
>
> "100% portfela straciło aż 64,36% aktywnych graczy",
>
> ponieważ na rynku forex istnieje mechanizm stop out, który broni przed straceniem 100% kapitału. byłbym w stanie zrozumieć taką możliwość w marcu, kiedy amerykańskie indeksy co drugi dzień otwierały się luką spadkową i kończyły sesję na widłach, natomiast q4 pod względem zmienności był lepszy od q3, ale zdecydowanie gorszy od q1, więc wybacz, ale to co piszesz jest nierealne. wystarczy porównać statystyki z poprzednich kwartałów.
>
> wiem, że chcesz dobrze dla kursu xtb. ja również, bo także jestem mocno zapakowany, ale pisanie takich głupot działa odwrotnie niż byś chciał. na to co piszesz złapie się może ze dwóch leszczy z łącznym kapitałem 21,37 zł, a odstraszy pozostałych mających kilka zer więcej. spam na forum nic nie daje, poczekaj na rzetelne info, a nie pałujesz się do byle czego.
>
> pozdro i udanego weekendu kochani

No chyba że ktoś otwiera i zamyka pozycję za pozycją i na każdej traci aż w końcu zostaje z niczym... Tak czy inaczej te 64,36 dla 100% znacznie odbiega od tego co było w poprzednich kwartałach.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
XTB -1,43% 107,54 2026-06-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.