oldboy chyba nigdy nie przestanie mnie zaskakiwać XD jednego dnia wstawia bardzo ciekawe info wyciągnięte z otchłani internetu. a drugiego jakiś syf typu xtb.world i dziwnie zinterpterowane statystyki, które nic nie znaczą XD
drogi oldboyu, nie jest możliwe, żeby według twojej interpretacji
"100% portfela straciło aż 64,36% aktywnych graczy",
ponieważ na rynku forex istnieje mechanizm stop out, który broni przed straceniem 100% kapitału. byłbym w stanie zrozumieć taką możliwość w marcu, kiedy amerykańskie indeksy co drugi dzień otwierały się luką spadkową i kończyły sesję na widłach, natomiast q4 pod względem zmienności był lepszy od q3, ale zdecydowanie gorszy od q1, więc wybacz, ale to co piszesz jest nierealne. wystarczy porównać statystyki z poprzednich kwartałów.
wiem, że chcesz dobrze dla kursu xtb. ja również, bo także jestem mocno zapakowany, ale pisanie takich głupot działa odwrotnie niż byś chciał. na to co piszesz złapie się może ze dwóch leszczy z łącznym kapitałem 21,37 zł, a odstraszy pozostałych mających kilka zer więcej. spam na forum nic nie daje, poczekaj na rzetelne info, a nie pałujesz się do byle czego.
pozdro i udanego weekendu kochani