Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  18,72 zł , zmiana od tamtej pory: 10,31%

Re: Rzecznik finansowy

No z przykrością muszę przyznać że się zawiodłem na obecnym zarządzie Orła. Wcześniej naiwnie myślałem że przyjdzie nowa miotła i wymiecie wszelkie szwindel na widok publiczny(bo przecież opłacałoby się to politycznie) rozliczy Pcimiaków za nas poszkodowanych z ENG. A tu d..pa. i tak sobie myślę może jest jakaś ciągłość władzy u Orła? Może ktoś kto podpisywał wtedy decyzję cały czas je podpisuje? A może nie chce by następna miotła rozliczała jego? A może zarządzającym funduszami byłoby nie na rękę gdyby wyszło że oddali ENG za darmo. A może Orzeł musiałby płacić odszkodowania za wyłudzone akcje przez Pcimiaka??? Jest wielu "grubasów" którym nie zależy na wyciąganiu tych brudów. Oni sobie to jakoś odbiją, odrobią, ktoś się dowie trochę wcześniej, ktoś dostanie lepszy kontrakt, albo zatrudni kuzynkę, żonę, córkę... Chyba zostaliśmy sami, drobni... Ale w "Kupie siła"

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ENERGA -0,43% 18,72 2026-02-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.