Odpowiem Ci. I czekam na Twoją odpowiedź. Zapisałem się na akcje ENG w IPO. Na przestrzeni lat dokupiłem stosunkowo(jak na swoje możliwości)dużo akcji ENG, dziś jest to największa pozycja w moim portfelu. Jak poszukasz w historii może znajdziesz jakiś mój wpis ale nigdy nie udzielałem się tu zbytnio. Po zmianach władzy miałem nadzieję że potraktują nas fair, a przy okazji pokażą niegodziwości Pcimiaka i jego ekipy. Jak już pisałem nawet zaproszenia po 18,87 nie traktowałem jako szczególnie krzywdzące kto chce może sprzedać - ja nie zamierzałem i nie zamierzam. Czekam na uczciwe propozycje Orła. No ale informacja o planach dokapitalizowania wszystko zmienia. Cena ostateczna jest ustalona. Orzeł na 99,99% przekroczy próg 95% i ogłosi przymusowe. Ta zagrywką może sprawić że o wiele trudniej będzie nam dochodzić roszczeń (odszkodowania za niegodziwą cenę w przymusowym). Tak ja to widzę. Ty możesz pozostać ze swoją wiarą (nie masz zadnego argumentu że będzie inaczej) że będzie inaczej. Ja wiem że musimy zablokować dokapitalizowanie w formie zaproponowanej(narzuconej) przez Orła!!!