Zastanawiam się czasem co ja robię na takich forach jak to. Towarzystwo doborowe , leszcz na leszczu i leszczem pogania. Ktoś w innym wątku napisał ,, jeśli bonusowe akcje nie wejdą zbyt szybko to może być tutaj rajd''. Ok. Ktoś przypadkiem podaje wątek do analizy osobistej a leszczyny pakują pod korek co zawsze ale to bez wyjątku na całej bananowej skutkuje ,,pozwami zbiorowymi, zawiadomieniami do KNF , oskarżaniem jakichś trolli , naganiaczy i innych klęsk żywiołowych. żaden z was nie pomyśli zanim kupi a później 500+ idzie do śmieci. Ludzie , inwestorzy , gracze i hazardziści. Do kasyna a nie na giełdę .Wspomnicie moje słowa czego Wam życzę bo nie słuchacie starszych. Akcje bonusowe wejdą moim zdaniem po zakończeniu dochodzenia w sprawie niewłaściwych praktyk giełdowych długo by wymieniać więc posłużyłem się ogólnikiem a nastąpi to dopiero za kilka-kilkanaście miesięcy. Do tego czasu znajomi P obiorą was z ostatniego grosza a potem zostawią z makulaturą nie wartą nazwania jej papierem toaletowym za którą zapłacicie jak za złoto. Cena tego waloru do końca roku będzie oscylować pomiędzy 0,2 a 0,1 pln. Zapamiętajcie to zdanie a ja ze swej strony nie omieszkam się przypomnieć. Swoim zwyczajem pozdrawiam cierpliwych i choć troszkę doświadczonych inwestorów.