Po prostu. Spolka jest cholernie wyprzedana. Kazdy trzyma akcje jak moze, a kazdy ruch w dol w/g mnie wykorzystuja grubsi gracze aby zgarnac z rynku akcje od leszczy. Co zreszta widac znakomicie i ten kto siedzi w tej spolce na pewno dobrze to widzi (nawet ostatnio ktos tu pisal, ze go oskubali z akcji), choc coraz mniej osob sie na to nabiera. Jezeli przy zapisach miales 80 czy 90% redukcje to samo mowi za siebie.
Mnie osobiscie wydaje sie, ze ludzie nie lapia w ogole co to jest i z czym to sie je. To bardzo skomplikowana technologia porownywana z produkcja procesorow. Ludzie wola krzykliwe hasla typu "walka z rakiem", "biotechnologia" itp i malo kto wie, ze ta firma tez lapie sie w tych obszarach choc w/g mnie w ogole nie ma PR.
Wydaje sie, ze zarzad po prostu konsekwentnie robi swoje publikujac to co musza. Ta kula musi nabrac rozpedu, zeby zaczela leciec bo na razie jestesmy w fazie powolnego wprawiania jej w ruch.
Cierpliwosc, cierpliwosc, cierpliwosc. Ja przynajmniej przyjalem taka strategie.