Max ty jakims przygłupem jestes :D:D:D
ludzie ci pisza merytorycznie że wypadnie z GPW, podają date 30.10, Puls Biznesu pisze tylko o zachciankach i zamiarach prezesów co do KROSNA.
Stuknij się w głowe. KROSNO wypadnie z GPW a te wzrosty i dzisiejszy spadek to tylko potwierdzaja :D:D:D:D:D
Pomimo tego że ciagle mnie obrażacie, nie odzywałem się i nie reagowałem na te wasze wypociny w stosunku do mnie :D:D:D
ale jak chcesz NAGANIAĆ na wzrosty to się porządnie naucz.
Analizując twoje wypowiedzi to jedyne odpowiedzi jakie przyjmujesz do wiadomości to te w których kazdy pisze że bedzie dobrze buhahahahah i to nazywasz merytorycznymi odpowiedziami - ale ty tumankiem jesteś.
Dzisiaj właśnie miałeś spadek - dobyśl się czemu - bo was ładują po uszy w te bezwartościowe akcje.
Nie patrz na mertoryke bo zawsze pisałeś że jestes hazardzisyta i wszedłeś aby zaryzykowac wiec czekaj do końca jak zejdzie KROSNO z GPW :D:D:D:D
Widze tu większośc poboznych życzeń o wzrost, ale się przejechaliście- kurs był dziś specjalnie podciągnięty po wywalenie akcji buhahahah
a skad wiem i kto to zrobił - to sie teraz domysl buhahhah , ja znów zarobiłem a ty trzymaj dalej hahhahaha