Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,02 zł , zmiana od tamtej pory: -15,21%

Re: Rozczarowany Postawa Prezesa

Drogi Akcjonariuszu, twitter dla mnie to nie lizanie "pupy rządzącym" lecz moja praca od podstaw.
Jeżeli mi się uda przekonać tylko potencjalnie kilku że powrót do 2015 roku i lat wcześniejszych kiedy na potęgę rozkradano VAT, a przecież coś na ten temat wiemy gdyż funkcjonujemy w paliwach i w blachach cienkich ( Vat odwrócony). Były to czasy gdy informowaliśmy organy ścigania że do naszej siedziby podjeżdżały cysterny z ofertą, przetankowujemy cysterna-cysterna a cena to połowa rynkowej, bez faktury a organy ścigania informowały nas "panie Prezesie niech pan się tym nie zajmuje". Przecież takie działanie Państwa doprowadzało spółki podobne do naszej do upadłości. To że myśmy nie upadli to tylko dlatego że wartość naszej technologii mikrostacje.pl była dla potencjalnych klientów większa niż cena lewego oleju napędowego który mogli na rynku uzyskać. I tak przeżyliśmy.
Przecież wystarczy porównać nasz raport roczny za 2015 i za 2021. Czy te raporty roczne to też propaganda i "lizanie dupy " rządzącym.
Dla mnie powrót do tych lat budzi przerażenie, gdy o tym pomyślę budzę się w nocy zlany potem.
To samo dotyczy pracowników i ich rodzin. Ale tego tematu nie będę rozwijał gdyż nie funkcjonuję w związkach zawodowych.
Chcecie tego tylko dlatego że nienawiść wielu z Waz zżarła mózgi. Ale to nie mój problem.
Ja walczę o spółkę dla Was akcjonariuszy, dla pracowników i ich rodzin i w konsekwencji dla siebie.
Uważam że wyniki EGH SA są bardzo dobre jak na obecną sytuację, spółka generuje stabilne dochody a jeżeli uważacie że kurs spadł i to zle, to ja mówię że jest to w takim razie dobry czas do kupowania gdyż spółka nie zmniejszy obrotów.
Pozdrawiam wszystkich i miłego wypoczynku gdyż jeszcze mamy wakacje.
Pozdrawiam
Andrzej Piecuch

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
EKOPOL -6,67% 7,00 2026-02-13 16:31:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.