Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Rośnie bezpieczeństwo i stabilność GTC

Dokładnie tak jest... w całej branży zresztą. Ale to są momenty żeby w kolejnych dołkach lokalnych kupować i potem realizować zyski. Wzrosty przyjdą.

Tak jak przy kursie 9 zł mówiłem ze to jeszcze nie jest ten moment i sporo spadnie, tak teraz nie mam już tego przekonania. Oczywiście czeka nas jeszcze korekta. Jak tak patrze na pompowanie balona na rynkach światowych to wydaje mi sie, że to peknie w którymś momencie. Tylko czy najpierw będa wzrosty, czy najpierw przekłucie balona. Indeksy amerykańskie są zdecydowanie za wysoko i to jest problem. Bo oczywiście idzie ożywienie, ale ceny akcji to jest zupełnie inna sprawa. To jest kwestia do długich analiz. Niewątpliwe rynek nieruchomości powinien sie odbijać dalej. I to chyba powinno przesądzać o założenie wzrostów na takim GTC. Cena 7 zł na pewno nie jest wygórowana więc jakoś specjalnie sie nie obawiam. Ale czy to jest akurat najlepsza inwestycja to juz nie wiem. Może inne spółki dałyby lepsze stopy zwrotu.

Nie mniej biorąc pod uwagę fundamenty i spoglądając na trójkącik na wykresie GTC, wygląda na to, że zobaczymy wybicie w ciągu najbliższych dni.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GTC 0,00% 4,10 2025-09-26 16:40:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.