Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Rośnie bezpieczeństwo i stabilność GTC

Współczuje. 12 zł to jest jeszcze daleka droga... I własnie tak jak mówisz chodzi o sam fakt ze kasa utopiona na długi czas i zamiast zysku trzeba sie modlic o odrobienie strat...

Ale w 2014 roku i Ci co mają kupione powyżej 10 zł tez zaczną wychodzic na swoje. Oczywiscie według scenariusza na dziś. Ja nawet sie tym zbytnie nie ekscytuje, kiedy i jak duzy bedzie wzrost. Szkda czasu... Na walutach lepsze ruchy są i tam trzeba rzeczywiście poświecić sporo uwagi i analiz, ale z adekwatnym rezultatem. Jak ja na akcjach mam czekać na wzost o kilkadzieisąt procent przez lata... To na walutach mam takie ruchy codziennie :D Oczywisci na akcjach tez sa strzały i szybka realizacja... Ale czase mwasnie sie utopi hajsiwo na dłuzej, i jest zonk. Trzeba do tego podchodzic spokojnie. Jak na razie ten rok jest fajny, bo mimo ze WIG nie ruszył sie prawie z miejsca, ale na dobrym wyczuciu tych dośc sporych wahań udało sie zarobic na spółkach i dodatkowo siedziec teraz w akcjach z dobrymi cenami.

Bogu niech będa dzieki, że zacząłem inwestowac teraz a nie kilka lat temu. Wtedy pewnie jak wiekszosc miałbym wtopione, a na forum widze osoby które chodza po wątkach i sie nasmiewaja ze ten ma po tyle a tamten po tyle i jest ubrany po czubek głowy. Teraz jest dobry czas i prawie kazdy kto kupuje zarobi. Kto inwestował wczesniej po prostu miał niefart. Oczywisce pewnie dało się przewidziec ze będa spadki, bo sie dało. Każdy gdzies tam szukał odbicia pewnie które nie przychodziło..

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GTC 0,00% 4,10 2025-09-26 16:40:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.